Події

На кордоні в Житомирській області затримали водія Volkswagen, який перевозив «травмат» і приховав це від митників

6 April 2018, 18:24

6 квітня у міжнародному пункті пропуску «Виступовичі» в Житомирській області затримали водія Volkswagen, який перевозив зброю та не повідомив про це митників, обравши «зелений коридор».

Про це 6 квітня повідомив сайт ГУДФС у Житомирській області.

«Сьогодні у міжнародному пункті пропуску «Виступовичі» працівники управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Житомирської митниці ДФС спільно з прикордонниками припинили спробу переміщення особистої зброї через митний кордон України з порушенням митних правил. Під час митно-прикордонного контролю автомобіля Volkswagen у громадянина України виявлено травматичний пістолет «Форт-17Р» та набої до нього. Громадянин обрав форму проходження митного контролю - смугу «зелений коридор», засвідчивши своїми діями, що товарів та предметів, переміщення яких заборонено або обмежено законодавством України, він не везе», - інформує прес-служба митниці.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею 471 Митного кодексу України «Порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю».

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 житомирські митники затримали вантажівку, яка намагалася незаконно провезти через кордон лісоматеріали. 15 березня в Житомирській області затримали жителя Овруча, який допоміг 21-річному росіянину перейти через кордон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: митник митниця Форт-17Р зброя  
Матеріали по темі