Місто

На майдані Корольова у Житомирі встановили дерево космічних бажань

12 April 2018, 14:30

12 квітня у Житомирі на майдані Корольова відбувся флешмоб до Дня космонавтики у рамках якого було встановлено дерево космічних бажань.

«Сьогодні вперше відбувається такий фестиваль, який приурочений до Дня авіації та космонавтики, він має назву «Космічний день». Учасниками дійства стали діти, які приїхали з усієї області, а також студенти. Всі вони пройшли тематичний квест, було проведене космічне свято і флешмоб. Ми на майдані Корольова встановили дерево космічних бажань, де діти розвісили виготовлені власноруч листівки з побажаннями та мріями. Свято продовжиться і 13, 14 квітня. Завтра фестиваль перенесеться на Троянівську, 20 (стара назва вулиці Якіра), і буде він проходити трішки в іншому форматі. Буде створена еко-зона. Кожен привезе і посадить якусь рослинку, буде з каміння вимощена Велика Ведмедиця. Вже виготовлена космічна ракета, яку будуть розписувати діти. Також буде проходити конкурс «Космічні фантазії», - розповіла заступник директора обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Наталія Пантус.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня зранку, у День космонавтики, біля пам’ятника Сергія Корольова чиновники покладали квіти, а діти танцювали в космічних костюмах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майдан Корольова День космонавтики флешмоб  
Матеріали по темі