Влада

У ДМС розповіли про виявлених у Житомирській області нелегалів та росіянина, який відмовився їхати додому через брак коштів

13 April 2018, 17:17

На території Житомирської області з 21 лютого тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».

Про це інформує прес-служба УДМС у Житомирській області 13 квітня на своїй сторінці у Facebook.

«З початку операції перевірені місця можливого перебування іноземних громадян, у тому числі гуртожитки, готелі, приватні адреси, навчальні заклади та туристичні організації, а також ринки, вокзали та транспортні засоби. За час проведення профілактичних заходів було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 218 порушників паспортно-візових правил», - йдеться у повідомленні.

Територіальними підрозділами управління ДМС України в Житомирській області виявлено 54 нелегальних мігранта, у відношенні яких прийнято 49 рішень про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства до країн походження. Десятьом із них заборонений в’їзд в Україну, щодо 4 інших прийнято рішення про примусове видворення.

«Так, Коростишівським районним судом Житомирської області прийнято рішення про примусове видворення з України громадянина Російської Федерації Г. Однак, дане рішення гр. Г. не виконав, мотивуючи відсутністю коштів на поїздку. Враховуючи те, що законні джерела існування в Україні у іноземця відсутні, підстав для подальшого його перебування на території держави не має, даного громадянина поміщено у Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для підготовки відповідних матеріалів про примусове видворення. З початку проведення профілактичних заходів до Чернігівського ПТПІ працівниками міграційної служби області поміщено троє іноземців», - поінформували у міграційній службі.

Як повідомляв Житомир.info, за місяць проведення профілактичних заходів під назвою «Мігрант» у Житомирській області було виявлено 39 нелегалів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДМС мігрант росіянин  
Матеріали по темі