Місто

Поліцейські вручили 7 протоколів продавцям цигарок на майдані Перемоги у Житомирі

18 April 2018, 11:07

Упродовж кількох днів поліцейські Житомирського відділу поліції проводили рейди на майдані Перемоги з метою припинення торгівлі у невстановлених місцях тютюновими виробами. У результаті оформлено 7 адмінматеріалів відносно 5 осіб.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Усі порушниці – особи літнього віку і серед них навіть є рекордсменки по кількості отриманих адміністративних покарань за торгівлю у невстановлених місцях.

«77-річна житомирянка притягувалась нами за торгівлю цигарками з рук у 2017 році двічі і уже цього року – знову поліцейські зафіксували вчинення правопорушення цією громадянкою», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

«Відтак адміністративні матеріали офіцери ювенальної превенції оформили за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) та ст. 160 (Торгівля з рук у невстановлених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також під час рейдів у порушниць вилучено кілька десятків пачок цигарок в якості доказів протиправних дій. Усі матеріали скеровані до суду для прийняття відповідних рішень. Санкції статтей передбачають покарання у вигляді штрафів та конфіскацію товару», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня біля квітникового базарчика по вулиці Небесній сотні у Житомирі працівники інспекції з благоустрою розганяли торговців, які не торгували розсадою та квітами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція цигарки  
Матеріали по темі