Влада

У Житомирі майже 20 нових патрульних присягнули сумлінно служити на благо громади та держави

18 April 2018, 17:02

18 квітня майже два десятки патрульних поліцейських у Житомирі присягнули чесно та сумлінно служити на благо громади та держави. З цією важливою подією в житті їх привітали керівництво поліції регіону та області, а також рідні, друзі та колеги.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Слова Присяги, визначені законом України «Про Національну поліцію», патрульні виголосили напередодні свого першого виходу на службу. Позаду у них усі етапи конкурсного відбору та кількамісячне навчання у Житомирському навчальному центрі підготовки поліцейських. Кожен із них уже завтра, а дехто і просто уночі, розпочне відлік своїй роботі у поліції. А сьогодні їх прийшли привітати з початком нового етапу в житті, керівники Головного управління Нацполіції регіону та депутатського корпусу області, рідні, друзі та колеги», - йдеться у повідомленні.

«Бажаю вам служити та захищати. У кожній ситуації: на службі і в буденному житті -мати честь, честь поліцейського. Вірю у вашу чесність, щирість та амбітність у виконанні професійних завдань», - сказав заступник начальника ГУНП в області Артем Лисогор.

Настоятель Свято-Юріївського козацького храму протоієрей Олександр Стахурський благословив поліцейських на віддану і сумлінну службу народові.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2018 року 40 новоспечених працівників Головного управління Національної поліції в Житомирській області, які вперше прийняті на службу до Національної поліції України, склали Присягу на вірність українському народові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція присяга  
Матеріали по темі