Події

У Бердичеві правоохоронці провели обшук у приміщенні під вивіскою «Золота підкова» та вилучили техніку

25 April 2018, 09:06

У Бердичеві прокуратура разом з правоохоронцями під час обшуку у нелегальному гральному закладі вилучила півтора десятка комп’ютерної техніки.

Про це інформує прес-служба прокуратури в Житомирській області.

«У вівторок, 24 квітня 2018 року, органами прокуратури спільно із правоохоронцями вкотре припинено нелегальну діяльність грального закладу, цього разу - розташованого у центрі м. Бердичів. Під час санкціонованого обшуку встановлено, що у приміщенні під вивіскою «Золота підкова» обладнаний зал для організації незаконного грального бізнесу. Зокрема, у приміщенні виявлено та вилучено понад 15 одиниць комп’ютерної техніки (системних блоків, моніторів, клавіатур, мишок тощо), відеорєєстратор, жорсткий диск, чорнову документацію, а також спеціально обладнані столи та інші технічні пристрої, які використовувалися для забороненої в Україні незаконної діяльності. За вказаним фактом місцевий відділ поліції розслідує кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 КК України, процесуальне керівництво здійснює Бердичівська місцева прокуратура», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, наразі тривають необхідні слідчі дії, встановлюються інші особи, причетні до незаконного грального бізнесу. Також, за погодженням із процесуальним керівником, вирішується питання щодо подання до суду клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Як повідомляв Житомир.info, в середині квітня Коростишівська місцева прокуратура припинила незаконну діяльність трьох гральних закладів, до того ж, у Малині та Радомишлі - заново організованих на «старих» місцях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів прокуратура гральні заклади  
Матеріали по темі