Влада

На 9 травня у Житомирській області за порядком слідкуватимуть 500 поліцейських

27 April 2018, 12:05

У період травневих свят поліція Житомирщини працюватиме у посиленому варіанті служби.

Про це 27 квітня на брифінгу в головному управлінні Нацполіції в області повідомив начальник ГУНП В’ячеслав Печененко.

Загалом до забезпечення публічної безпеки та правопорядку в регіоні лише 9 травня буде залучено близько 500 правоохоронців.

«На території Житомирщини масові заходи за участі значної кількості громадян очікуються 8-9 травня. Так, 8 - уже заплановано 5 заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, в яких візьме участь близько 1 тис. громадян. Для забезпечення охорони публічного порядку планується залучити 50 поліцейських. 9 травня з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території області планується 10 масових заходів, участь в яких очікується близько 10 тисяч громадян. Для забезпечення публічної безпеки та порядку буде залучено 500 працівників поліції», - поінформували у поліції.

Безпосередньо у Житомирі ці заходи пройдуть 9 травня на майдані Перемоги та біля пам’ятного знаку визволителям «Монумент Слави». Прогнозується до 5 тисяч учасників і для їх безпеки та загалом правопорядку працюватиме 350 поліцейських.

Як повідомляв Житомир.info, цього року 9 травня біля монументу Слави в Житомирі буде організована польова кухня. Таке рішення було ухвалене на позачерговому засіданні міськвиконкому 25 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко травень поліція  
Матеріали по темі