Події

​У Житомирі викрили чергового хабарника: за $1000 пообіцяв зняти іпотечну заборону з квартири

27 April 2018, 13:51

26 квітня в Житомирі на хабарі затримали начальника одного з відділів примусового виконання рішень головного управління юстиції в Житомирській області.

Про це 27 квітня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У четвер, 26 квітня 2018 року, у Житомирі правоохоронцями затриманий «на гарячому» начальник відділу примусового виконання рішень УДВС Головного територіального управління юстиції у Житомирській області. Зокрема, посадовця затримали під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій близько 19.00 год. в одному з торговельних закладів обласного центру, після одержання ним 1000 доларів США від жителя Житомира. За таку суму чиновник пообіцяв йому зняти іпотечну заборону з придбаної квартири», - інформує прокуратура.

27 квітня хабарнику оголосили про підозру у скоєнні злочину. Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво здійснює прокуратура Житомирської області, оперативний супровід – Служба безпеки України.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня цього року в Житомирі затримали чоловіка, який приніс 5 тис. грн хабара співробітнику управління патрульної поліції за неперешкоджання торгівлі пальним на трасі Київ-Чоп, а 10 квітня в Житомирській області затримали майора внутрішньої служби, який отримав від родичів ув’язненого «мобільний» хабар.

Фото прокуратури:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура хабар хабарник  
Матеріали по темі