Події

За тиждень на дорогах Житомирської області сталося 110 ДТП, є 18 потерпілих, – Печененко

2 May 2018, 13:17

У Житомирській області за тиждень на автошляхах сталося 110 дорожньо-транспортних пригод.

Про це на своїй сторінці у Facebook 2 травня написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«На автодорогах Житомирщини упродовж тижня сталося 110 дорожньо-транспортних пригод, з них 18 з потерпілими. Від отриманих тілесних ушкоджень загинуло 3 людей та 20 людей отримали травми різного ступеня тяжкості», - написав начальник обласної поліції.

Також Вячеслав Печененко розповів про вбивства студента й 49-річного жителя Житомирської області.

«Минулий тиждень запам’ятався тривалими вихідними. А для декого – це додатковий привід для застіль і, як обов’язкова складова, зловживань алкоголем. Вбивства сталися у Новограді-Волинському та Бердичівському районі 29 та 30 квітня. Загинули 21-річний студент, житель с. Гульська, та 49-річний мешканець с. Бистрика. Його брат знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні з ножовими пораненнями. Винуватці обох подій затримані і взяті під варту. 1 травня уночі до обласної лікарні було доставлено 24-річного житомирянина із тяжкими травмами хребта. Під час перевірки інформації про обставини травмування хлопця поліцейські з’ясували, що близько 1 ночі у лісосмузі неподалік с. Зарічан у потерпілого виник конфлікт з співчаркувальником. Закінчилось усе для одного – лікарнею, для іншого – поліцією», - інформує головний поліцейський області.

«У Коростені з’ясовуємо обставини травмування 88-річної жительки с. Іванополя, яку 30 квітня з дому було доставлено до лікарні з переломами та забоями. Жінка у силу свого віку та отриманих травм не може нічого розповісти. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, у ході якого ми встановлюємо причетних осіб. Також на території області тривають заходи із протидії незаконному обігу зброї та боєприпасів. У кількох громадян вилучено обріз рушниці, гранати, патрони та порох. У всіх випадках власникам цих забавок загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. За ці вихідні маємо кілька подій, пов’язаних із неповнолітніми. За кожним із фактів розпочато кримінальні провадження. У тому числі, ми розшукуємо двоє 17-річних підлітків, дівчину та хлопця, жителів Малина, які за нашою інформацією, домовившись, разом пішли зі своїх домівок через непорозуміння з батьками», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, у понеділок, 30 квітня, між селами Яжберень та Старий Дорогинь Народицького району водій автомобіля Volkswagen-T4, 52-річний житель м. Овруча, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де здійснив зіткнення із деревом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко ДТП вбивство  
Матеріали по темі