Місто

Під час акції «Не купуй – візьми з вулиці» у Житомирі знайшли родини для собак та зібрали 3 тис. грн на лікування

2 May 2018, 18:06

Завдяки акції «Не купуй - візьми з вулиці» волонтерам та працівникам «Центру захисту тварин» вдалось прилаштувати кількох чотирилапих вихованців та зібрати близько 3 тис. грн. на лікування безпритульних тварин. Про це повідомляє співорганізатор заходу Олександра Мельник.

«Було зібрано близько 3 тисяч гривень, цим займалась громадська організація, на лікування безпритульних тварин. Адже, на сьогоднішній день ми не можемо дозволити собі лікувати усіх безкоштовно. Тому, є нагальна проблема заплатити за деяких тварин, які перебувають на лікуванні. Ці кошти однозначно підуть на лікування безпритульних тварин. Завдяки такій інформаційно-просвітницькій акції ми змогли прилаштувати декілька тваринок, на вчорашній день двоє. Також, взяли контакти близько 10 людей, яким сподобались наші підопічні на фотографіях. Тому, зараз ми будемо проводити співбесіду та поглиблену роботу з прилаштування», - розповідає директор КП «Центр захисту тварин» Олександра Мельник.


Вона каже, що шукають справжню родину для своїх вихованців, де вони будуть не іграшкою, а повноцінними членами сім’ї.

«Ми намагаємось визначити сімейний стан, матеріальний, чи готові потенційні власники до того, що тварина може хворіти, вигул, графік життя, роботи і яка мета взяття тварини. Звісно віддаємо тому, хто хоче взяти для своєї родини члена сім’ї», - каже Олександра Мельник.

Директор «Центру захисту тварин» ділиться: планують й надалі проводити подібні акції, не забуваючи і про головне завдання - стерилізацію безпритульних тварин.

«40% у нас простерилізовано безпритульних тварин - це свідчить про якісну роботу минулих років. Але, нажаль, щоб зупинити популяцію росту безпритульних тварин необхідно простерилізувати 70% мінімум. Тому, всі наші сили в першу чергу направлені на стерилізацію собак», - зазначає Олександра Мельник.

Як повідомляв Житомир.info, Центр захисту тварин запрацював на околиці Житомира влітку 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр захисту тварин собака Мельник  
Матеріали по темі