Місто

У Житомирі вже почали оновлювати дорожню розмітку, на яку витратять 1,6 млн грн

3 May 2018, 11:51

На житомирських вулицях вже почали наносити дорожню розмітку, яка стерлася після зими. Розпочалися роботи з вулиці Леха Качинського.

Про це у коментарі Житомир.info 3 травня сказав заступник міського голови Дмитро Ткачук.

«Вже почали наносити дорожню розмітку по вулиці Леха Качинського. Цьогоріч на дорожню розмітку плануємо витратити 1,6 млн грн – на рівні минулого року. Розмітку роблять звичайною білою фарбою, без додавання додаткових елементів. Левову часту той підрядник, який виконував роботи в минулому році, буде виконувати і цьогоріч (фірма з Кропивницького). Незначні оперативні роботи буде виконувати УАШ. Вони самі виступили з такою ініціативою, бо не готові брати на себе навантаження: треба оновлювати техніку, і людей не вистачає. Тому ми на них залишаємо поточні роботи», - поінформував Дмитро Ткачук.

Директор КП «УАШ» Сергій Янушевич розповів Житомир.info, що комунальне підприємство буде оновлювати пішохідні переходи.

«В цьому році дорожньою розміткою наше підприємство займатися не буде. У нас виділено 200 тис. грн на відновлення пішохідних переходів і деяких місць біля шкіл. Ми робимо лежачі поліцейські, у нас є турнікети, у нас є стовпчики – цим ми займаємося, розмітку, на жаль, в цьому році ми не зможемо зробити», - сказав Сергій Янушевич.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році міська влада Житомира витратила на оновлення дорожньої розмітки більше 1 мільйона гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук Янушевич розмітка дорога  
Матеріали по темі