Події

Начальник ГУНП у Житомирській області розповів про кількість ДТП за тиждень та зниклих дітей

7 May 2018, 13:23

За тиждень на автошляхах області сталося 108 дорожньо-транспортних пригод.

Про це на своїй сторінці у Facebook 7 травня написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«За тиждень на автошляхах області сталося 108 дорожньо-транспортних пригод, з них 25 - з потерпілими. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 30 людей», - написав головний поліцейський області.

«Минулого тижня кожна четверта заява, що надійшла до поліції Житомирщини про безвісне зникнення громадян, стосувалася дітей - 9 із 36. Погодьтесь, малоприємна тенденція. У результаті проведених заходів розшукано 8 дітей, які пішли з дому 2-6 травня. Загалом же з початку року у розшуку перебували 117 дітей. Трьох з них, двох 17-річних жителів Малинського району та 14-річного мешканця Житомирського району, допоки додому не повернули. Перевіряємо можливі місця їх перебування», - написав Вячеслав Печененко.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info розповіли про те, що з п’ятниці, 4 травня, і включно до ранку 7 травня, у Житомирі сталося 6 ДТП без потерпілих та одна – з потерпілими.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області інформував ЗМІ про 110 ДТП за тиждень на дорогах нашого регіону та 18 потерпілих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція ДТП  
Матеріали по темі