Місто

​У Житомирі через проведення форуму два дні обмежуватимуть рух транспорту

14 May 2018, 18:22

У Житомирі у зв’язку з проведенням I Регіонального форуму «Житомирщина – територія можливостей» 15 та 16 травня частково обмежать рух на Старому бульварі та Малій Бердичівській.

Про це 14 травня у фейсбук повідомило управління патрульної поліції Житомирської області.

«15 травня, у зв’язку з проведенням I Регіонального форуму «Житомирщина – територія можливостей» з 19-ї години планується часткове обмеження руху по вул. Старий бульвар – від вул. Фещенка Чопівського до вул. Велика Бердичівська (зі сторони ГУНП в Житомирській області). 16 травня, з 7-ї по 20-ту годину, буде обмежено рух транспортних засобів по вул. Старий бульвар від вул. Фещенка-Чопівського до вул. Велика Бердичівська, а також обмежено рух на перехресті вул. Пушкінської та вул. Старий бульвар. Рекомендуємо здійснювати об’їзд по вул. Фещенка-Чопівського», - інформує патрульна поліція.

Полісмени також попереджають, що 16 травня з 7-ї години рух автомобілів буде обмежено по вулиці Мала Бердичівська та Новому бульварі, від Театральної до Великої Бердичівської. Обїжджати рекомендують по Великій Бердичівській, Театральній та Дмитра Донцова (Адмірала Щасного).

У зв’язку зі здійсненням святкової ходи 16 травня з 12:00 по 12:30 частково обмежать рух транспорту по Великій Бердичівській та Старому бульвару в напрямку вулиці Михайлівської.

За даними Житомирської ОДА, регіональний форум «Житомирщина – територія можливостей» пройде в Житомирі 16 травня та є поєднанням ІІІ Форуму роботодавців та Ярмарку вакансій. Під час форуму проходитимуть 6 різних тематичних виставок, покликаних масштабно розкрити потенціал області.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум обмеження руху перекриття  
Матеріали по темі