Події

Біля входу в бердичівській парк знайшли гранату без запалу

16 May 2018, 11:25

16 травня біля входу в парк культури та відпочинку Бердичева місцеві жителі знайшли гранату.

Про це пише сайт Berdichev.Biz.

«У середу, 16 травня близько 07:40 працівниками аварійної служби міста Бердичева поблизу центрального входу у міський парк на тротуарі було виявлено предмет, зовні схожий на гранату Ф1. Про це було негайно повідомлено працівників Бердичівського відділу поліції, які потім передали інформацію для працівників Бердичівського МРВ УДСНС України у Житомирській області та забезпечили охорону громадського порядку та спокою на місці події. З’ясувалося, що даний предмет є корпусом, зовні схожим на гранату Ф1 без запалу. Його було вилучено фахівцями та направлено на експертизу для встановлення точної ідентифікації», - йдеться на сайті.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області інформацію про знахідку Житомир.info підтвердили.

«Дійсно, близько 7:40 до бердичівської поліції надійшло повідомлення про те, що у парку виявлено предмет подібний до гранати. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що при вході в парк, біля клумби, знаходився корпус гранати Ф1 без запалу. Працівники ДСНС вилучили знайдений предмет», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 24 квітня 2018 року у Житомирі на вулиці Князів Острозьких патрульні зупинили ВАЗ, в якому виявили гранати Ф-1, РГД-5, запали до них, обріз мисливської рушниці, набої, стартовий пістолет та три пакети з рослинними наркотиками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів поліція граната  
Матеріали по темі