Влада

Кабмін заплатить 1,6 млн грн за рекламу своєї діяльності у ЗМІ, на Житомирську область припадає майже 70 тисяч

22 May 2018, 11:47

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету міністрів України 24 квітня і 18 травня уклав три угоди щодо рекламних послуг на загальну суму 3,16 млн грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро» - інформує сайт «Наші гроші».

ФОП Сохар Орест Тарасович (так звуть керівника інтернет-видання «Обозреватель» Михайла Бродського) за розміщення реклами у регіональних ЗМІ протягом року дадуть 1,61 млн грн. Із них 1,03 млн грн. піде на друковані ЗМІ, а 580 тис грн. – на Інтернет-видання. На Житомирську область заплановано сумарно виділити 66 тис. 600 грн.

«У випадку Інтернет-видань йдеться про чотириразовий вихід рекламних блоків обсягом 3-5 тисяч знаків. Найдорожче коштує вихід на сайті телеканалу «ZIK» за 8 300 грн., а найдешевше – на сайті «Репортер Запорожья» за 390 грн. Рекламні блоки у друкованих ЗМІ невідомого обсягу різні за форматом і кольоровістю. Однак найбільша сума у 56 тис грн. піде на чотириразовий вихід у запорізькій газеті «МИГ» чорно-білих рекламних блоків АЗ розміром 250х204 по 14 тис грн. за вихід», - зазначає видання.

У Житомирській області інформаційна продукція Кабміну буде розміщуватися на сайтах «Житомир.info» і «Журнал Житомира», кожен з яких отримає за це по 7 тис. 200 грн, та у газетах «Житомирщина» і «Эхо», які отримають 21 тис. 600 грн та 30 тис. 600 грн, відповідно.


«ТОВ «ОРТ Медіа» (засновники Денис Кейнс і Петро Куркчи) отримає 1,55 млн грн за друк і розміщення реклами «про хід реформ Уряду та здобутки у цій сфері» на 410 щитах, призмах і сітілайтах із прив’язкою до супермаркетів і центральних вулиць обласних центрів протягом травня. Середній рейтинг повинен бути не менше ніж на 5% вищим від середнього рейтингу по місту, а частка лицьових сторін А від загальної кількості рекламних носіїв – не меншою від 65%. Найдорожчими є щити/призми у Львові по 7 680 грн. на місяць, або 248 грн. на день та в Києві по 7 280 грн. на місяць, або 235 грн. на день», - пишуть «Наші гроші».

В Житомирі повинні були розмістити 15 щитів.


Як повідомляв Житомир.info, кількість виступів, інтерв’ю, статей у ЗМІ є одним з показників преміювання головного лікаря комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ тендер піар ЗМІ газета  
Матеріали по темі