Місто

Освітлення житомирського будинку Трібеля – учасник конкурсу Ukrainian Urban Awards

22 May 2018, 19:16

Проект архітектурного освітлення будинку Трібеля бере участь у всеукраїнському конкурсі архітектури та урбаністики Ukrainian Urban Awards.

«Конкурс покликаний визначити кращі архітектурні проекти України, незалежно від форми, розміру та бюджету. Місія конкурсу – покращення якості інфраструктури. Ukrainian Urban Awards матиме високу цінність для архітектурного суспільства, оскільки в його основу покладено експертне проведення конкурсу та жорсткі процедури відбору конкурсних проектів. В рамках реалізації даної місії оргкомітет Ukrainian Urban Awards взаємодіє з максимально широким колом професіоналів сфери: архітекторами, забудовниками, виробниками, представниками міністерства, та прагне до повної прозорості та об'єктивності всіх етапів голосування», - зазначають організатори конкурсу.

Конкурсанти змагаються у дев’яти номінаціях: «Житлова архітектура», «Комерційна архітектура», «Архітектура громадських об'єктів», «Архітектура культурно-соціальних об'єктів», «Архітектура змішаного типу використання», «Реновація / реконструкція історичного об'єкту», «Ландшафтна архітектура та планування», «Архітектурне освітлення» та «Інновації в будівництві». Роботи приймаються до 25 травня.

Станом на вечір 22 травня на Facebook-сторінці конкурсу опубліковано 250 конкурсних проектів.

Освітлення будинку Трібеля на конкурс подала команда у складі: Оксана Магдич, Олександр Магдич, Олег Ампілогов, які представляють ТОВ «УСПА ЛЕД» та ТОВ «ТЕХНОІНТЕР ГРУП».

«Архітектурне освітлення пам’ятки архітектури. Розробка проекту, виготовлення обладнання, монтаж обладнання. На фасаді встановлено 126 освітлювальні прилади. Система освітлення захищена від перепадів напруги, що забезпечує довгу надійну роботу. Обладнання змонтоване на фасаді за допомогою хімічних анкерів, що захищає фасад від розтріскування в місцях кріплення. Кабельні лінії виконані з матеріалів, стійких до ультрафіолету та перепадів температи. Обладнання має малі габарити, що робить їх мало помітними в день на фасаді», - зазначається у короткому описі проекту.

Як повідомляв Житомир.info, в березні цього року на будинку Трібеля, який знаходиться у Житомирі в центрі вулиці Михайлівської, встановили нову підсвітку вартістю близько 400 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підсвітка конкурс архітектура будинок Трібеля  
Матеріали по темі