Події

Житомирська поліція через 10 років розшукала жінку, яка ще студенткою пішла з дому та вважалася безвісти зниклою

24 May 2018, 13:08

Через 10 років поліцейські знайшли жительку Житомирської області, яка 20-річною студенткою пішла з дому та весь цей час вважалася безвісти зниклою.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«22 травня оперативники житомирського карного розшуку встановили місцезнаходження жінки, яка 10 років вважалася безвісно зниклою. У січні 2008 року 20-річна студентка житомирського вишу, жителька Романівщини, не повернулася додому з обласного центру. Правоохоронці розглядали усі можливі версії, провели комплекс розшукових заходів, у рамках яких опитали друзів і знайомих, з якими тоді спілкувалася дівчина. Але позитивних результатів так і не було, як і звісток про розшукувану. І аж тепер, у травні 2018 року до поліції надійшла інформація, що жінка зі схожими даними з’явилася у Чуднівському районі. Під час перевірки виявилося, що це і є розшукувана. Сьогодні 30-річна жінка зізнається, що працює і тимчасово проживає у цьому районі. Водночас займається відновленням особистих документів, які загубила. За її словами, об’єктом злочину вона не стала. Наразі це вся інформація, яку розшукана готова розголосити», - інформують у прес-службі головного управління.

22 травня розшуківці в Житомирі затримали 32-річну житомирянку, яка упродовж останніх двох років переховувалася від відбування покарання за незаконне зберігання та збут наркотичних засобів. Однак за місцем проживання жінка не з’являлася і будь-які зв’язки із рідними та друзями припинила на тривалий час. Нині ж у ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції виявили розшукувану та затримали з подальшим доставлянням до установи виконання покарань.

«Ще одного засудженого, який ухилявся від покарання за вчинене правопорушення, поліцейські виявили на одному з житомирських ринків, де той неофіційно підробляв. За спричинення іншій людині легких тілесних ушкоджень вироком суду чоловікові було визначено виконання громадських робіт, для призначення яких він мав прибути до органів Кримінально-виконавчої інспекції. Однак засуджений і тут проігнорував свої зобов’язання, а тому із січня поточного року був оголошений у розшук. Історії ще чотирьох житомирян, яких розшукували рідні, також закінчилися благополучно. Усі вони знаходяться поруч з родичами», - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, з початку поточного року до підрозділу надійшло понад 150 повідомлень про зникнення жителів обласного центру. Місцеперебування майже усіх із розшукуваних було встановлено упродовж короткого часу. Нині тривають розшукові заходи відносно 7 безвісно зниклих житомирян.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня 2018 року пішли з місць навчання та не повернулися 15-річні Ганна Ходаківська та Едуард Янчук, жителі Коростеня. Рідні розповідають про дві можливих причини зникнення дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція розшук Сорока  
Матеріали по темі