Влада

Новоград-Волинський міськвиконком відправили у відставку, а за висловлення недовіри меру не вистачило голосів

24 May 2018, 20:27

Результатом роботи позачергової сесії Новоград-Волинської міської ради 24 травня стала відставка виконавчого комітету та висловлення недовіри секретарю міськради Олені Пономаренко і заступнику мера з питань ЖКХ Віктору Шалухіну..

Про це в коментарі Житомир.info розповів депутат Новоград-Волинської міської ради Юра Мірзабекян.

«Проголосували за відставку секретаря міської ради, після перерви виконком відправили у відставку і проголосували за висловлення недовіри заступнику мера по житлово-комунальному господарству. За розгляд питання про недовіру меру не вистачило голосів», - сказав депутат міськради.

Нагадаємо, приводом для зібрання позачергової сесії Новоград-Волинської міської ради стала пожежа в Молодіжному центрі. Після звітів з цього питання 20 депутатів з 34 проголосували за імпічмент секретарю Новоград-Волинської міської ради, яка представляє фракцію Блоку Петра Порошенка. Мером Новограда-Волинського був обраний Віктор Весельський, який балотувався від БПП та отримав 54% голосів виборців

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 19 травня 2018 року в райцентрі Новоград-Волинський Житомирської області горіла будівля Молодіжного центру, яку за кілька місяців до цього капітально відремонтували. За інформацією обласного управління ДСНС, пожежа виникла в літній дерев’яній прибудові пивної ресторації «Князь Острозький» і поширилася на впритул розташований «Молодіжний центр» управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада Новоград-Волинський імпічмент  
Матеріали по темі