Місто

Департамент містобудування оприлюднив проектні пропозиції майбутнього спорткомплексу в житомирському парку

30 May 2018, 13:10

На сьогодні є чотири передпроектні пропозиції щодо будівництва мультифункціонального спорткомплексу на Старому бульварі,14 у Житомирі.

Фото пропозиції ввечері 29 травня оприлюднили на Facebook-сторінці департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради.

Два проекти розроблені житомирським ТОВ «Сервісний центр нерухомості», ще два – архітекторами з Києва.

Нагадаємо, в березні цього року було оприлюднене технічне завдання щодо функціонального зонування багатофункціонального спортивного комплексу. Анонсувалося, що проектні пропозиції будуть прийматися до 30 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2013 року почали забудовувати ділянку на Старому бульварі, 14. Замовник будівництва – ТОВ «Інвестиційна технологія», інвестор – ТОВ «Інтергал-Буд». Київська фірма планувала побудувати 20 тис. кв.м житла бізнес-класу і стверджувала, що мала право знести недобудований театр на цьому місці. На сесії Житомирської міської ради 4 квітня 2017 року затвердили план зонування міста, включивши земельну ділянку на Старому бульварі, 14 до рекреаційної зони для будівництва міського парку. У червні 2017 року ТОВ «Інвестиційна технологія» запропонували надати 2 гектари на Корбутівці. Зараз прокуратура Житомирської області позивається до Житомирської міської ради та ТОВ «Інвестиційна технологія»: просить спонукати останніх повернути до земель територіальної громади міста Житомира земельні ділянки на Корбутівці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорткомплекс Старий бульвар архітектор конкурс проект  
Матеріали по темі