Події

​За добу в Житомирській області загорілися три автомобілі

4 June 2018, 18:16

Упродовж доби 3 червня в Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння трьох автомобілів.

Про це 4 червня Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

«03 червня о 20:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля ВАЗ 2107 у селі Сокільча Попільнянського району. Водій транспортного засобу їхав разом із донькою та онукою до магазину. Рухаючись автошляхом, пасажири відчули запах пального. Пізніше водій помітив дим з-під капоту, автомобіль почав глохнути. Чоловік з пасажирами швидко відійшов на безпечну відстань та набрав номер «101», - інформує прес-служба.

По прибуттю чергового караулу легковик був повністю охоплений полум’ям. В багажнику знаходився спорожнілий газовий балон. Силами бійців ДСНС о 21:05 пожежу локалізовано, о 21:19 – ліквідовано. Вогонь знищив транспортний засіб. Попередньо встановлено, що пожежа виникла через розгерметизацію паливної системи автомобіля.

Також вогнеборці упродовж доби ліквідували загоряння ще двох легковиків – у селищі Іршанськ Хорошівського району та селі Березівка Житомирського району.

На щастя, у жодній з пожеж не постраждали люди.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 31 травня цього року вогнеборці ліквідували 6 пожеж у місті Коростень Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа вогонь автомобіль  
Матеріали по темі