Місто

​Викрадений зі спортмайданчика штучний газон знайшли в гаражі 37-річного житомирянина

5 June 2018, 09:21

Штучний газон, який в ніч на 2 червня викрали зі спортмайданчика житомирського ліцею №24, знайшли у приватному гаражі.

Про це 5 червня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У ніч з 1 на 2 червня на одному з спортмайданчиків поблизу загальноосвітньої школи в обласному центрі було викрадено частину штучного покриття поля. 4 червня оперативники кримінальної поліції Житомирського відділу встановили особу злодія», - інформує поліція.

Із повідомленням про крадіжку до поліції 2 червня звернувся вчитель фізкультури школи, а згодом надійшла заява від дирекції навчального закладу, в якій сума завданого варварськими діями вандалів збитку оцінювалась у кілька десятків тисяч гривень.

На місці події у ситуації розбирались працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції, які з’ясували, що для демонтажу штучного покриття невідомі зламали замок на дверях огороджувальної конструкції спортмайданчика. Також під час огляду було зафіксовано й інші обставини злочину.

«У результаті проведених працівниками кримінальної поліції першочергових заходів нам вдалось знайти спочатку місце зберігання викраденого, приватний гараж, а потім і його власника», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Нині чоловік дає свідчення у поліції у рамках розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. За такі дії йому загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі терміном до 6 років, - повідомляє поліція.

Як повідомляв Житомир.info, мультиспортивний майданчик зі штучним покриттям на футбольному полі, який відкрили у вересні 2017 року, був облаштований за кошти бюджету участі, вартість проекту - 1 млн 400 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей футбольне поле штучне покриття поліція  
Матеріали по темі