Влада

Генпрокурор Луценко повідомив про «чистку кабінетів» керівництва ДФС у Житомирській області (доповнено)

6 June 2018, 11:20

Генеральний прокурор України Юрій Луценко 6 червня на своїй сторінці у Facebook написав про те, що в кабінетах керівництва головного управління ДФС у Житомирській області відбувається «чистка».

«Чистимо кабінети керівництва ДФС Житомирської області», - написав Юрій Луценко.

Отримати коментарі щодо зазначеної інформації Житомир.info у прес-службі ГУ ДФС у Житомирській області поки не вдалося.

Згодом сайт «Еспресо» з посиланням на власні джерела назвав прізвище заступниці, в кабінеті якої виявили гроші.

«Обшуки проходять у в.о. голови ДФС у Житомирській області Наталії Новоженіної. За її словами, знайдені гроші вона позичила на ремонт. Санкції на обшук були отримані обласної прокуратурою, хоча Богунський суд Житомира до цього два рази відмовляв правоохоронцям у цьому. Обшук супроводжували представники центрального апарату "К" СБУ», - повідомляє сайт «Еспресо».

Нагадаємо, начальником головного управління ДФС у Житомирській області є Олександр Лавров. Пасадовець має 8 заступників.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2017 двох високопосадовців ГУ ДФС в Житомирській області викрили на хабарі у 100 тис. грн, а наприкінці листопада 2017 в житомирському ресторані затримали податківця, який взяв 10 тис. грн хабара. Після цього випадку перший заступник начальника головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області Іван Гілета говорив, що керівництво ДФС України та області не ставить підлеглим завдань зі збору «данини».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Генпрокурор Луценко ДФС  
Матеріали по темі