Події

Неподалік Житомира рибоохоронний патруль склав протоколи на подружню пару та їх знайомого за порушення правил рибальства

11 June 2018, 09:24

Житомирський рибоохоронний патруль продовжує свою щоденну роботу щодо викриття правопорушень на водоймах області.

Про це інформує прес-служба Житомирського рибоохоронного патруля.

«7 червня о 21:00 під час проведення рибоохоронних заходів на річці Тетерів в районі села Дениші було виявлено грубе порушення правил рибальства. Троє осіб, подружня пара та їх знайомий, здійснювали вилов раків забороненим знаряддям лову - волоком. Стосовно них було складено 3 адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, які невдовзі будуть направлені до суду», - йдеться у повідомленні.

«Також, 7 червня було складено 5 адміністративних протоколів за ч. 3 ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно «раколовів». Всім цим особами доведеться сплатити штраф на суму до 170 грн. Крім того, за кожного виловленого рака доведеться компенсувати завдані природі збитки по 25,50 грн», - зазначили у прес-службі.

Житомирський рибоохоронний патруль просить усіх небайдужих громадян обов’язково повідомляти про виявлені порушення на водоймах та ринках області на телефон «гарячої лінії»: (0412)24-57-81 - стаціонарний, 0674146074 – мобільний.

Як повідомляв Житомир.info, триває весняно-літня нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. В тому числі, протягом періоду з1 квітня до 20 червня заборонено вилов раків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рибоохоронний патруль Дениші протокол  
Матеріали по темі