Влада

Контракт з директором КП «Житомирводоканал» продовжили лише на два місяці, бо є зауваження

11 June 2018, 10:46

Контракт з директором КП «Житомирводоканал» Андрієм Нікітіним продовжили лише на два місяці – до 9 серпня 2018 року.

Розпорядження про укладання контракту мер Сергій Сухомлин підписав 7 червня.

Свою рекомендацію продовжили контракт з директором водоканалу саме на такий термін в коментарі Житомир.info пояснив заступник мера Сергій Кондратюк.

«У мене є зауваження до директора водоканалу, тому контракт продовжили лише на два місяці. Якщо вони будуть враховані та виправлені, то можливо продовжать на довше», - сказав Сергій Кондратюк.

Сам Андрій Нікітін коментувати двомісячний контракт відмовився.

«В мене немає коментарів з цього приводу», - сказав Житомир.info директор КП «Житомирводоканал».


Нагадаємо, 24 травня 2017 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про новий контракт з Андрієм Нікітіним: за подання заступника мера Олександра Фещенка з директором комунального підприємства «Житомирводоканал» уклали контракт на термін з 8 червня 2017 року по 8 червня 2018 року. В квітні цього року стартувала реалізація проекту з реконструкції каналізаційних очисних споруд водоканалу за кредитні гроші Світового банку - 13,6 млн доларів.

Як повідомляв Житомир.info, колективу КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна в якості нового керівника представили 7 червня 2016 року. Інтерв'ю з директором КП «Житомирводоканал» про проекти за гроші Світового банку, тарифи та екологію читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження Нікітін водоканал контракт  
Матеріали по темі