Події

Військові 95-ї бригади повідомили Житомирський рибоохоронний патруль про порушників, які виставили сітки на річці Гуйва

12 June 2018, 11:26

Уночі, 12 червня, Житомирський рибоохоронний патруль на річці Гуйва вияви 9 сіток, які встановили порушники рибальства.

Про це інформує прес-служба рибоохоронного патруля.

«В ніч на 12.червняф правопорушники вирішили, так би мовити, «перевірити Житомирський рибоохоронний патруль на швидкість реагування»! На річці Гуйва виставили дев'ять рибацьких сіток. Сітки якісні, в народі їх називають «самосад». Близько 00 год. про цей випадок рибоохороний патруль було вже повідомлено. Насамперед, це рибалки - любителі! А в даному випадку цими рибалками виявилися наші захисники воїни АТОвці військовослужбовці 95 ЖОДШБ», - інформують у прес-службі патруля.

«Правопорушникам вдалося зловити наступні види риби: лящ-341 екз., судак - 31 екз., карась - 46 екз., щука - 2 екз., товстолоб -1 екз., лин -2 екз., білий амур - 2 екз., окунь - 1екз, короп -1 екз. Загальна сума збитків складає 76'568,00 грн. На місце події викликано слідчо-оперативну групу, якою складено матеріали для кримінального провадження за статтею 249 Кримінального Кодексу України, яка передбачає штраф від ста до двохсот неоподаткованих мінімуми доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня в районі села Дениші на річці Тетерів рибоохоронний патруль виявив сімейну пару та їх знайомого, які здійснювали вилов раків забороненим знаряддям лову - волоком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рибоохоронний патруль риба порушники Гуйва  
Матеріали по темі