Події

Неподалік Житомира мікроавтобус врізався у відбійник та перекинувся, четверо потерпілих госпіталізували

13 June 2018, 11:43

У Житомирському районі перекинувся мікроавтобус з сумчанами. Унаслідок ДТП водій та пасажири автомобіля отримали травми. Поліцію розпочато досудове розслідування.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 13.40 на 146 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Кам’янки. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter, 54-річний житель м. Сум, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з відбійником, унаслідок чого автомобіль перекинувся. У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій автомобіля та його пасажири: 52 та 45-річна жительки м. Сум та 44-річна жителька Сумської області. Усіх їх було доставлено до лікувальних закладів м. Житомира», - йдеться у повідомленні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Водночас поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2017 року поблизу с. Мелені Коростенського району мікроавтобус з’їхав у кювет і перекинувся, водія та пасажирів госпіталізували до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція мікроавтобус  
Матеріали по темі