Місто

Твоє літо на Острові!

13 June 2018, 11:52

Літо – це веселощі, радість, розваги, нові відчуття та враження! Тому пропонуємо Вам провести своє літо разом з СЦ «Острів пригод», адже з нами завжди весело тацікаво. Ми гарантуємо, що саме це літо Ви запам’ятаєте надовго, найприємнішими спогадами разом з нашою мега пропозицією - безлімітом на атракціони. Грай та розважайся на качалочках, машинках, мотоциклах, відеоіграх, стрілялках, у лабіринті, на роллердромі, зіграй у боулінг та ще багато різних, крутих розваг, які входять до 120 ігрових автоматів та атракціонів, аж за 120 хвилин,і це все всього за 120грн. Акція діє у будні, крім вихідних та святкових днів з 10:00 до 22:00.

Немає часу у будні дні - «Безліміт на вихідні» найкращий варіант для тебе та твоєї родини, 60 хвилин всього за 200грн.

Спеціально для групових відвідувань, від 15 осіб, діють шалені пропозиції, детальну інформацію дізнайся за тел.: (067) 401-30-06.


Твій найкращий День народження на Острові!

Святкуй свій Найкращий День народження на "Острові пригод" іменинник грає на всіх атракціонах безкоштовно, а його друзі по СУПЕР ціні. Ми знаємо улюблені страви дітей, тому пропонуємо наше дитяче меню: смачні піци, солодкі коктейлі, картоплю фрі, торти, пірожинки, морожинки!Розважайся та грай в цікаві ігри з улюбленими героями-аніматорами на годину більше – це наш тобі подарунок. Ти і твої друзі назавжди запам’ятаєте таке феєричне, казкове свято на «Острові пригод».


Найкраще літо може бути лише на Острові!

Чекаємо Вас за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 77, II поверх, ТРЦ «Глобал UA».

За додатковою інформацією звертатися за номером: (067) 401-30-06;

Батутний комплекс «Глобал Jumping» (067) 401-31-81.

ostriv-rozvagh.com.ua

facebook.com/ostriv.rozvagh.zt

instagram.com/ostriv_prigod



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розваги батут Глобал реклама  
Матеріали по темі