Місто

«Космічна зарядка» на Михайлівській у Житомирі: вправи з канатом, планка та стрибки під музику

14 June 2018, 10:23

Від ранку 14 червня на пішохідній Михайлівській у Житомирі людно та гучно лунає музика. Тут сьогодні стартує «Космічна зарядка», яка є своєрідним етапом підготовки до Космічного напівмарафону, що відбудеться 9 вересня. На ранкову руханку зібралося близько двох десятків людей, з-поміж яких не лише дорослі, а і діти. Під пильним оком професійного тренера останні і стрибають, і стоять у планці, і віджимаються. Учасники зарядки зізнаються: від такого спортивного початку дня у захваті.

«Дуже круто, стільки емоцій, клас. У нас є група, я бігаю і так, як у нас буде проходити Космічний марафон - це підготовка. Тому, я вирішила прийти», - говорить Анна.


«Дочка розбудила і притягнула. Усе чудово, проводьте таке надалі», - каже Ірина.

«Ми на моє день народження ідемо у аквапарк, тому ми з моєю подружкою вирішили підтягнути свою фігуру», - ділиться Олександра.

«Класно, дуже сподобалось. Я готуюсь до Космічного напівмарафону. Попередні два роки тільки чув про нього, жив у Києві і не виходило взяти участь. Зараз хочу підготуватись. Ще десь з квітня почав бігати, роблю кожного ранку руханку, але коли сам - це не те. Ніхто тебе не змусить зробити іще на кілька разів більше, ніхто не покаже тобі, якщо ти халявиш. А тут дуже чудово, є інші люди котрі на тебе дивляться, є тренер, є навіть пильне око камер. Тому, тут ти не даєш собі розслабитись і мусиш працювати на повну, і це дуже класно», - розповідає Павло.

Головні організатори космозарядки зауважують: руханка щоразу змінюватиме напрям тренувань. Від звичайної аеробіки до зумби, ба навіть видів бойового мистецтва. Тому, запрошують доєднуватись усіх охочих аби отримати заряд бадьорості на весь день.

«Зарядка розпочалась, триватиме до 28 липня. Тому, можна знайти в собі сили і прийти зранку, отримати неймовірний бадьорий настрій на весь день. Кожного четверга і кожної суботи ми запрошуємо на цей майданчик біля сцени. Будуть різні тренери, кожна зарядка буде відрізнятися. Буде і йога, і карате, і силові тренування, Буде дуже цікаво, приходьте. Готуємось ми до Космічного напівмарафону, який відбудеться 9 вересня», - зазначає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

Фоторепортаж з «Космічної зарядки» можна переглянути тут

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року «Космічну зарядку» проводили біля кінотеатру «Жовтень». Тривала вона з 9 червня по 30 липня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Космічна зарядка Михайлівська Ковальчук  
Матеріали по темі