Влада

Житомирська ОДА закликає дзвонити Ігорю Гундичу, якщо перевізники відмовляють у пільговому проїзді

14 June 2018, 13:18

Якщо перевізники області не забезпечують пільговий проїзд – звертайтесь на «гарячу лінію» голови облдержадміністрації Ігоря Гундича.

Про це 14 червня повідомляє сайт Житомирської ОДА.

«За інформацією управління документообігу та роботи із зверненнями громадян апарату ОДА з початку роботи «гарячої лінії» від жителів області надійшло 367 звернень, а 50 жителів бажають поспілкуватися особисто із Ігорем Гундичем. Також в управлінні повідомили, що на «гарячу лінію» вже надходять звернення щодо пільгового проїзду. Голова ОДА усі звернення громадян тримає на контролі», - йдеться у повідомленні.

Звернутись на «гарячу лінію» можна за телефоном (0412) 42-02-02.


Фото з сайту ОДА

Нагадаємо, водій автобуса Коростень-Житомир отримав догану від роботодавця за те, що порушив правила надання послуг з перевезення пасажирів, а саме – у грубій формі намагався відмовити учаснику бойових дій у пільговому перевезенні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня голова ОДА Ігор Гундич зустрічався з учасниками бойових дій, які виступають проти запровадження монетизації та вранці цього ж дня на майдані Корольова проводили акцію. Також відбулася зустріч з перевізниками, які пообіцяли до вересня забезпечувати пільговий проїзд. Голова ОДА Ігор Гундич обіцяв до понеділка, 11 червня, повністю врегулювати ситуацію з перевезенням пільговиків, або почати розривати договори з перевізниками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА. перевізник пільга пільговик Гундич  
Матеріали по темі