Влада

Мер Житомира та секретар міської ради поїхали у Німеччину за досвідом

14 June 2018, 15:09

14 червня мер Житомира Сергій Сухомлин та секретар міської ради Наталія Чиж перебувають у місті Потсдам (Німеччина).

Про це Чиж пише на своїй сторінці у Facebook.

«Міський розвиток у Потсдамі: інструменти, процеси, перспективи. Досвід запровадження Концепції інтегрованого розвитку Потсдама. Зустріч з паном Еріком Вольфрамом, керівником відділу міського розвитку при адміністрації федеральної землі в місті Потсдам. Провели корисну зустріч з керівником відділу стратегічного управління, відповідальним за партисипативний бюджет, при адміністрації федеральної землі в місті Потсдам паном Крістіаном Маасом. Переймаємо досвід!!! Дякуємо колегам», - пише секретар міської ради.

На фотографіях, які виклала Наталія Чиж, є також радник мера, депутат міської ради від Блоку Петра Порошенка Олександр Черняхович, депутат від ВО «Батьківщина» Василь Шевченко та директор департаменту економічного розвитку міської ради Микола Костриця.

На офіційному сайті Житомирської міської ради станом на 15:00 год. 14 червня інформації про закордонне відрядження мера та секретаря міської ради немає.


Новини на сайті міської ради за 14 червня 2018 року

Як повідомляв Житомир.info, в квітні цього року мер Житомира разом з депутатами міської ради та представниками ОТГ їздив у Словенію дивитися на сміттєпереробні заводи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж Сухомлин Німеччина відрядження  
Матеріали по темі