Місто

У Житомирі збираються заборонити продаж будь-якого алкоголю після 22:00

15 June 2018, 15:34

Влада Житомира збирається заборонити продаж будь-якого алкоголю на території обласного центру з 22:00 до 8:00.

Проект рішення сесії «Про обмеження реалізації алкогольних напоїв на території міста Житомира» 15 червня оприлюднили на сайті міської ради.

«Заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктам господарювання (крім закладів ресторанного господарства) з 22.00 год. до 08.00 год. на території міста Житомира. Муніципальній інспекції Житомирської міської ради спільно з уповноваженими працівниками Житомирського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Житомирській області забезпечити контроль за дотриманням вимог цього рішення у межах повноважень, визначених чинним законодавством України», - йдеться у проекті рішення.

Також зазначається, що у разі прийняття цього рішення втрачає чинність рішення Житомирської міської ради від 07.10.2011 № 198 «Про деякі питання обмеження реалізації алкогольних напоїв на території міста Житомира».

Нагадаємо, на засідання Житомирського міськвиконкому 4 квітня цього року говорили про обмеження продажу алкоголю і чекали підписання закону. 4 травня виконком доручив до серпня 2018 року розробити регуляторний акт про обмеження продажу алкоголю на території міста Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира на 26 червня скликає чергову сесію міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада алкоголь пиво  
Матеріали по темі