Місто

​У Житомирі посварилися нетверезі чоловіки: одного госпіталізували з відкритим переломом

19 June 2018, 13:17

На вулиці Вільський шлях у Житомирі патрульна поліція затримала чоловіка, причетний до нанесення тілесних ушкоджень іншому.

Про це у фейсбук 19 червня написала патрульна поліція Житомирської області.

«18 червня, близько 20-ї години, патрульні поліцейські отримали виклик, що на вулиці Вільський Шлях громадянин отримав тілесні ушкодження. Коли патрульні прибули на місце виклику, то виявили потерпілого з відкритим переломом ноги. Правоохоронці надали чоловікові першу медичну допомогу та викликали швидку. Також патрульні поліцейські опитали свідків події та отримали опис зловмисника», - поінформували патрульні.

За повідомленням, чоловіка, винного у травмах потерпілого, затримали вже за декілька хвилин. Обставини події встановлюють слідчі.

У коментарі Житомир.info речник патрульної поліції Ігор Іванюк уточнив, що подія трапилася на ґрунті неприязних стосунків під час спільного розпиття спиртних напоїв. Даних про те, чим саме було травмовано чоловіка – арматурою чи іншим предметом, - у прес-офіцера немає.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно узяли під домашній арешт підлітків, які у квітні 2018 побили водія житомирського тролейбуса, а днями в Коростені хлопці побили восьмикласника, бо не сподобалась його відповідь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція побиття перелом  
Матеріали по темі