Місто

Уперше в Житомирі День молоді збираються провести без рішення виконкому

20 June 2018, 13:21

На черговому засіданні виконкому 20 червня планували розглянути за затвердити питання щодо відзначення Дня молоді у Житомирі. Однак мер міста Сергій Сухомлин зняв це питання з розгляду, позаяк управління у справах сім’ї, молоді та спорту не надало кошторис свята.

«Кошторис є на руках, ви роздали проект рішення?», - запитує Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.


«Ні, тому що нам іще доносять всі документи. У нас по кошторису 55 тис. грн», - відповідає заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Людмила Сікайло.

«Ставлю на голосування зняти це питання з виконкому. Наступний раз будете готуватися. Це було прохання членів виконкому, десятий раз вже про це говорять», - підсумовує мер Житомира.

Наостанок своє невдоволення висловила і член виконкому Світлана Півоварова.

«Ковальчук взагалі повинна за це відповідати? Другий раз виконком по Вокзальній зривається, кошториси не надаються. Сьогодні я розумію, що керівника немає, десь вона там у відрядженні якомусь. Вона ж готувалась до цього виконкому? Розберіться з нею», - каже член виконавчого комітету Житомирської міської ради Світлана Півоварова.

Вже поза межами виконкому заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Людмила Сікайло у коментарі Житомир.info пояснила, чому не змогла надати відповідні документи та як управління шукатиме шляхи виходу з проблемної ситуації.

«Це вперше така ситуація. Чесно кажучи, ідучи на виконком, я не знала як заступник, що потрібно обов’язково з собою мати кошторис проведення даного заходу. На що ми витрачаємо кошти, я можу розказати. Наказ робиться, і в наказ подаються всі документи з усіх структур - все, що ми оплачуємо: транспорт, звукотехнічне обслуговування, біотуалети, поліграфічна продукція, сувенірна продукція. На це все зараз доносять документи. У зв’язку з цим, мабуть, ще до кінця не сформований кошторис. Це може бути не 55 тис. грн, як у нас заплановано по програмі, це може бути менша сума, але точно сказати, яка це буде сума, я не можу. Документи нам іще не донесені, у зв’язку з цим не змогла надати виконкому сам кошторис. Буде начальник управління... думаю, тепер вже напряму будемо вирішувати ці питання зі структурними підрозділами. На День молоді заплановано дуже багато заходів, думаю, ми його все ж проведемо, мабуть, по наказам управління», - розповідає заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Людмила Сікайло.

Нагадаємо, цього року День молоді планували святкувати 23-24 червня, основні заходи мали пройти на Михайлівській. 20 червня в мерії та на пішохідній вулиці стоять рекламні конструкції з анонсами заходів до Дня молоді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: свято День молоді виконком  
Матеріали по темі