Події

У річці Ірша житель Житомирської області виявив тіло жінки

26 June 2018, 12:25

У Малинському районі Житомирської області чоловік виявив у річці Ірша тіло жінки.

Про це інформує сайт Малин Інфо.

«23 червня до чергової частини Малинського відділку поліції надійшло телефонне повідомлення, про виявлений невпізнаний труп. Слідчо-оперативна група встановила, що 23 червня, близько 7 ранку, 52-річна жителька Малина (психічно хвора), пішла з дому в невідому напрямку. Згодом близько 12:25 год, того ж дня, житель села Слобідка Малинського району, пірнаючи в пошуках раків, виявив труп даної жінки. Тіло було в річці Ірша поблизу пляжу, навпроти цвинтаря, що на вулиці Шевченка, неподалік від її місця проживання. При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявили. Тіло загиблої направили до Коростенського бюро СМЕ. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.1ст. 115 КК України», - йдеться на сайті.

26 червня у прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію також підтвердили.

«23 червня близько 12:30 до малинської поліції надійшло повідомлення про те, що в річці Ірша виявлено труп жінки, жительки Малина, 1966 р.н. Попередньо відомо, що жінка мала психічне захворювання. Тіло загиблої направили на експертизу», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 17 червня у річці Тетерів у селі Буки Житомирського району втопився 36-річний чоловік. Аналогічна трагедія сталася напередодні, 16 червня, у Житомирському районі на території Давидівського дачного масиву. Рятувальники вилучали з копанки тіло утопленого чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малинський район Ірша поліція  
Матеріали по темі