Місто

Житомирське «Полісся» проводить перегляд гравців, які підсилять склад команди у новому сезоні

2 July 2018, 11:54

Житомирський ФК «Полісся» провів перші після закінчення минулого сезону тренувальні збори. На стадіоні Житомирського військового інституту імені Корольова зібрались кілька десятків гравців, більшість із яких приїхали на перегляд.

За попередньою інформацією, у складі команди лишилось усього семеро гравців і наразі, тренерський штаб жовто-зелених проводить активну селекційну роботу.


«Сьогодні зібралася велика група гравців, які знаходяться на перегляді. Є група людей, яких ми, так би мовити, «вели» з минулого року і запросили сюди в команду. По лініях: напевно, в кожну лінію у нас потрібне посилення, як показала нам кінцівка минулого сезону. Дивимося, розмовляємо. Знову-таки, тут все залежить не тільки від нас, а є і переговорні процеси. Зараз ми трохи більше зробили ухил на вік. Хочемо трохи омолодити команду, переглядаємо людей і 1999-го року народження, і 20-річних хлопців. Але ми не відмовляємося і від досвіду. Є і досвідчені запрошені гравці», - розповідає головний тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко.

Про суперників групі А в сезоні 2018/2019 головний тренер поліських вовків говорить небагато. Каже: головне це команда «Полісся», якщо гравці будуть налаштовані на результат, то жодні титули та рівень суперників - не матимуть значення.

«Стосовно суперників скажу відразу, і чесно: мені все одно хто там суперники. Є наша команда, і є те чого ми хочемо. Ми хочемо виходити і вигравати, хто б не був суперником. Всі суперники хороші і гідні команди, але у нас завдання одне – завдання виходити в Першу лігу. Так що немає різниці, хто там буде. Суперників ми всіх знаємо, всіх поважаємо, але я сподіваюся, що час покаже, що ми їх не боїмося, а будемо навпаки перемагати», - сказав Олександр Призетко.

Попередніми суперниками житомирського Полісся у група А стануть «Буковина», «Скала», «Нива Тернопіль», «Нива Вінниця» та «Поділля». Окрім цього у групі є й кілька «новачків»: «Верес», «Калуш», «Черкаський Дніпро», «Чайка» та «Минай». Чемпіонат України з футболу серед команд Другої ліги стартує вже липня 21 липня. Команди проведуть 27 поєдинків, а чемпіонат буде складатися з трьох кіл.

Нагадаємо, Ігор Гундич розповів, скільки гравців залишилось у складі житомирського «Полісся».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Полісся Призетко футбол  
Матеріали по темі