Події

Під час обшуку в Коростені правоохоронці вилучили більше 8,5 тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю

3 July 2018, 13:54

У Коростені прокуратура спільно із правоохоронцями вилучила понад 3,5 тонни горілчаної продукції із підробленими марками акцизного збору.

Про це 3 липня повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області.

«Коростенською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України. У понеділок, 2 липня 2018 року, у ході досудового розслідування, Коростенською місцевою прокуратурою погоджено клопотання слідчого до суду про накладення арешту на вилучену алкогольну продукцію об’ємом понад 3,5 тонни, виявлену під час обшуків. Йдеться про те, що 27.06.2018, в межах кримінального провадження, місцевою прокуратурою спільно з Коростенським ВП ГУНП в області, за оперативного супроводу управління захисту економіки в області ДЗЕ Нацполіції України проведено санкціонований обшук у нежитлових приміщеннях, які орендує місцевий підприємець у Коростені. Під час обшуку виявлено та вилучено понад 3,5 тонни (більше 8,5 тис пляшок) горілчаних виробів з акцизними марками, що містять ознаки фальсифікації.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить місцевий відділ поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 25 травня співробітники ДФС виїхали на місце цього підпільного цеху, який розташувався в селі Бердичівського району, та вилучили обладнання та вже виготовлені речовини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень прокуратура алкоголь  
Матеріали по темі