Події

Біля Житнього ринку в Житомирі пожежні і патрульні врятували дівчинку, яка сиділа на підвіконні

5 July 2018, 11:49

У Житомирі рятувальники та патрульні поліцейські вивільнили з зачиненої квартири двох малолітніх дітей, які знаходились без нагляду дорослих.

Про подію повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

4 липня, о 14:26, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в квартирі однієї з п’ятиповерхівок Житомира заблоковані діти.

Небайдужий громадянин, проходячи повз житловий будинок, помітив маленьку дівчинку, яка сиділа на підвіконні відчиненого вікна та кликала на допомогу.

«Рятувальники, які прибули за викликом, потрапили у помешкання за допомогою трьохколінної драбини. Вони одразу зняли дівчинку з підвіконня, а трохи далі – на ліжку у кімнаті – в’явили маленького хлопчика. Діти знаходились вдома самі. Фахівці ДСНС викликали правоохоронців та швидку медичну допомогу», - інформують в управлінні ДСНС.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info розповіли, що подія сталася на вулиці Хлібній.

«О 13.50 патрульним поліцейським надійшов виклик, що на вулиці Хлібній на другому поверсі багатоквартирного будинку на підвіконні сидить дитина і кличе маму. Патрульні поліцейські виявили двох дітей, які знаходилися в квартирі самі, без нагляду дорослих. Дівчинка – 2011 року народження, хлопчик – 2015 року народження. Зі слів сусідів, діти кричали з 9 години ранку. Патрульні поліцейські доставили дітей до медичного закладу і передали медикам», - розповів речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня у Житомирі патрульні поліцейські врятували хлопчика, який хотів зістрибнути з балкона.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні поліція ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі