Події

У Коростені та Ружині у ДТП постраждали маленькі велосипедисти

6 July 2018, 15:36

5 липня у м. Коростень та смт Ружин юні велосипедисти стали учасниками дорожньо-транспортних пригод. Діти отримали травми різного ступеню тяжкості. Нині поліцейські з’ясовують причини та обставини подій.

Про це 6 липня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Близько 14.00 у Коростені водій автомобіля ВАЗ-21063, 32-річний житель райцентру, здійснив наїзд на 7-річного велосипедист. Хлопчик, за попередніми даними, пересуваючись узбіччем, різко виїхав на смугу руху транспортних засобів. Дитину доправили до травматологічного відділення місцевої лікарні», - йдеться у повідомленні.

«Близько 17.20 цього ж дня у Ружині під колеса автомобіля «Моквич ИЖ-412», за кермом якого перебував 37-річний місцевий житель, потрапив інший юний велосипедист. Відтак і 12-річного водія двоколісника, і його 4-річного пасажира з саднами та забоями було доставлено до місцевої лікарні. Нині за обома випадками тривають відповідні перевірки», - зазначили у поліції.

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Як повідомляв Житомир.info, 24 червня у селі Жабче Коростенського району Житомирської області Audi наїхав на семирічного хлопчика, який грався з друзями на узбіччі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень Ружин ДТП поліція  
Матеріали по темі