Місто

Радник мера Житомира розповів, коли відкриють для проїзду відремонтований шмат дороги біля Російського цвинтаря

6 July 2018, 16:48

У Житомирі 6 липня завершують роботи з капітальної заміни асфальтного покриття вулиці Перемоги в районі Російсько-Вільського кладовища.

За даними міськради, ремонт розпочався зранку, 4 липня. Усі ці дні транспорт об’їжджав вказану ділянку: тролейбуси - по проспекту Незалежності (вул. Східна - вул. Київська), маршрутки й автомобілі – по провулку Кавалерійському.

Відновлення звичного руху транспорту обіцяли 6 липня.

Про стан ремонтних робіт у коментарі 6 липня Житомир.info розповів радник Житомирського міського голови Юрій Антіпов, який станом на 16 годину перебував на об’єкті.

«Зараз я перебуваю на об’єкті, тому що сьогодні ми повинні завершити роботи до вулиці Миколи Сціборського (колишня Гамарника, ред.). Сьогодні стоїть завдання максимально, це завершальна частина, покласти асфальт до вулиці Сціборського, провести необхідні технологічні роботи стосовно укатки. З наступного тижня компанія-підрядник приступає до підготовки наступної ділянки – це вулиця Перемоги до торговельного центру «Дастор». Завтра, 7 липня, буде проводитися «марафет» цієї ділянки. Згідно з планами мерії, відкриття має бути увечері, 6 липня. Не хочу бути голослівним і запевняти, що до вечора дорога буде завершена, але сьогодні я залишусь тут до моменту завершення всіх робіт. У випадку завершення ми зв’яжемося з заступником міського голови Дмитром Ткачуком, щоб він приїхав на об’єкт і впевнився в тому, що ця ділянка дороги може приймати транспортні засоби. Після цього буде прийняте рішення про відкриття даної ділянки. Можливо, це буде навіть 7 липня», - сказав Юрій Антіпов.

На наступній ділянці капітального ремонту вулиці Перемоги, від цвинтаря до ТЦ «Дастор», вже зрізаний асфальт, але, враховуючи прогнози дощу, процес укладання дороги розпочнеться в 16-17 числах липня, - додав радник міського голови.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня 2018 року на вулиці Перемоги в Житомирі розпочався капітальний ремонт дорожнього покриття. Роботи почали від майдану Короленка вглиб Богунії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт вул. Перемоги асфальт  
Матеріали по темі