Влада

Директор Житомирського ТТУ пропрацював два роки і звільнився

9 July 2018, 09:49

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин звільнив за власним бажанням директора Житомирського ТТУ, який пропрацював на комунальному підприємстві 2 роки.

Розпорядження «Про звільнення начальника комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради Нечуйвітра А.В.» підписане мером Житомира 6 липня 2018 року.

«Відповідно до статті 42 Закону Україну «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Нечуйвітра А. В. про звільнення з займаної посади: звільнити 6 липня 2018 року Нечуйвітра Андрія Володимировича, начальника комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради за власним бажанням, стаття 38 Кодексу законів про працю України та припинити з ним контракт», - йдеться у документі.

Згідно з розпорядженням, виконання обов’язків начальника КП покладене на головного інженера цього підприємства Віктора Соломатіна.

Нагадаємо, директор КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Андрій Нечуйвітер за 2018 рік отримав 218 тис. 566 грн зарплати, його дружина заробила підприємницькою діяльністю 240 тис. 450 грн.

Як повідомляв Житомир.info, Андрій Нечуйвітер працював директором трамвайно-тролейбусного управління з 7 липня 2016 року.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нечуйвітер розпорядження звільнення ТТУ  
Матеріали по темі