Події

Вячеслав Печененко поінформував про резонансні події на початку липня у Житомирській області

9 July 2018, 16:46

Перший тиждень липня запам’ятався резонансним затриманням у Ємільчинському районі Житомирської області автомобіля, в якому перевозилось понад 2 тонн бурштину.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Це рекордна кількість вилученого з нелегального обігу каменю-сирцю не лише на Житомирщині, а й по Україні. Нині у рамках кримінального провадження ми з’ясовуємо походження сонячного каменю та інші обставини», - написав Вячеслав Печененко.

«Минулі вихідні були багаті на проведення святково-розважальних масових заходів на теренах усієї Житомирщини та у самому обласному центрі. Близько 300 працівників поліції забезпечували правопорядок і безпеку учасників заходів по всій області. Грубих порушень публічного порядку допущено не було», - зазначив головний поліцейський області.

«У Житомирі увечері 2 липня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 49-річної житомирянки із ножовими пораненнями. Як з’ясувалося, тяжкі тілесні ушкодження жінці спричинив житель обласного центру під час раптової суперечки, що виникла після спільного вживання спиртного. Чоловіка було затримано. Нині йому оголошено про. У Бердичеві 5 липня сталося зухвале вбивство 37-річної місцевої жительки, тіло якої з ножовими пораненнями було виявлено в кюветі в одному з мікрорайонів міста. Ми вже встановили підозрювану особу й нині цей молодик затриманий. Про деталі розповім завтра під час оголошеного брифінгу. Тривають оперативно-профілактичні заходи, направлені на протидію посіву та вирощуванню місцевим населенням нарковмісних рослин. З присадибних ділянок жителів області вже вилучені понад 2 тисячі нарковмісних рослин. Триває розслідування 23 відповідних кримінальних проваджень», - написав начальник ГУНП у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2018 року в неподалік села Сущан Олевського району Житомирської області поліцейські затримали двох молодих хлопців, які видобували бурштин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція  
Матеріали по темі