Місто

На спортмайданчиках, які передали на баланс інспекції благоустрою Житомира та ДЮСШ з футболу, повісять інформаційні таблички

13 July 2018, 11:18

Дев’ять спортивних майданчиків нарешті передали з балансу міського культурно-спортивного центру на баланс інспекції з благоустрою Житомира та дитячої футбольної школи «Полісся».

Таке рішення ухвалили на позачерговому засідання міськвиконкому 13 липня.

«Передаємо з балансу міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради та баланс інспекції з благоустрою наступні сім майданчиків: вул.Перемоги, 3; вул.Любарська, 4; вул.Героїв десантників, 11; вул.Довженка, 39; вул.Перемоги, 49; проспект Миру, 12; вул.Клосовського, 4-6. Це майданчики, на яких немає штучних полів, це звичайні турніки. На ДЮСШОР з футболу «Полісся» передаємо два майданчики: провулок 2-й Чехова, 14 і вул.Вокзальна,8», - повідомила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Вона показала макет таблички, яку планують розмістити на скандальному спротмайданчику по вулиці Вокзальній.

Член виконкому Наталія Волинець порадила також вивісити попередження, що ведеться відеоспостереження.

«Ми зробимо ще одну табличку – правила користування, де напишемо: не вигулювати собак, не розпивати спиртні напої і т.д. А тут інформація про балансоутримувача, про статтю Кримінального кодексу і телефон – до кого можна звертатися», - пояснила Ірина Ковальчук.

Після того, як всі 14 присутніх членів виконкому проголосували за проект рішення про передачу майданчиків, мер Сергій Сухомлин прокоментував: «Нарешті. Дякую».

Нагадаємо, на черговому засіданні міськвиконкому 11 липня не розгянули питання передачі спортивних майданчиків, бо засідання достково завершили через присутність сторонніх осіб під час розгляду «дитячих» питань.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні виконкому 16 травня 2018 року питання про передачу восьми спортивних майданчиків зняли з розгляду та доручили розібратися, чому родина Грибанів повісила замок на спортивному майданчику на вул. Вокзальній, 8 і вирішує, кого туди пускати. 20 червня виконком знову розглядав питання про передачу спортивних майданчиків міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради і знову безрезультатно: питання перенесли на наступне засідання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком спортивний майданчик Ковальчук спортмайданчик  
Матеріали по темі