Влада

У Житомирській області виконавча служба описала та арештувала майно чоловіка, який заборгував синам майже 63 тис. грн

16 July 2018, 10:21

У Житомирській області продовжують активно працювати мобільні групи з ліквідації аліментної заборгованості, застосовуючи дозволені змінами до законодавства дієві примусові засоби впливу на горе-батьків, які знаходять будь-які причини, аби тільки не утримувати власних дітей.

Про це 13 липня поінформувала прес-служба головного управління юстиції у Житомирській області.

«Описом та накладенням арешту на майно закінчився для жителя Баранівського району - злісного неплатника аліментів візит такої групи 13 липня. Батько заборгував своїм двом синам майже 63 тисячі гривень, тепер йому доведеться розпрощатися з власним майном, кошти після реалізації якого підуть на погашення багаторічного боргу перед дітьми», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 3 липня Верховна Рада України в другому читанні і в цілому ухвалила другий пакет Законів #ЧужихДітейНеБуває, які посилюють відповідальність злісних неплатників аліментів та стануть міцним підґрунтям для формування відповідального батьківства.

Як повідомляв Житомир.info, житель Коростишева швидко виплатити 91 тис. грн заборгованих аліментів після того, як виконавча служба обмежила його у праві виїзду за кордон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аліменти юстиція борг майно  
Матеріали по темі