Місто

Житомир став третім містом України, де провели автовиставку «Cars&Coffee»

16 July 2018, 12:58

В парку під житомирським підвісним мостом 15 липня вперше провели автовиставку «Cars&Coffee».

«Вперше в Житомирі проходить «Cars&Coffee». Це зібрання власників цікавих автомобілів. В Україні Житомир став третім містом, де проводиться такий захід. Традиція до нас прийшла з Америки: там у 2005 році власники трьох Ferrari зібралися (попити кави) в штаті Каліфорнія, і це стало традицією», - розповів організатор житомирської автовиставки Михайло Зеленський.


На першому заході були представлені близько 20 автомобілів різних марок, виробництва Німеччини, Японії, США та ін.

«Ось тут автомобілі, які зроблені в житомирській студії «Кастомгараж», вони по суті являють собою проекти з кастомайзингу автомобілів, намальована аерографія, пінтстрайпінг. Ось Mazda 1979 року, вона єдина в Україні в такому кузові, власник купив її з Одеси та відновив. Ось Lincoln, який колись належав Олександру Пономарьову, відомому українському співаку. Є відновлена BMW Baur Cabrio, таких всього три в Україні, одна з них – в Житомирі, власник відновив її, по суті, до оригінального стану», - розповідає про експонати Михайло Зеленський.

Житомиряни також побачили модель Audi С5 2019 року, яка, за словами Зеленського, зібрала найкраще, що було в Audi. Ця модель на сьогодні – єдина в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 23 червня цього року на набережній річки Тетерева в житомирському парку культури та відпочинку проходив чемпіонат України з автозвуку та тюнінгу ЕММА-2018.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автовиставка автомобіль парк Cars&Coffee 
Матеріали по темі