Місто

УКБ оголосило тендер на реконструкцію двох спортивних майданчиків у Житомирі, за кожен готові заплатити 3 млн грн

18 July 2018, 10:36

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради в липні оголосило два тендери на реконструкцію спортивних майданчиків.

За реконструкцію спортивного майданчика по вул. Вітрука, 31 готові заплатити 3 млн 76 тис. 93,60 грн. Тендерні пропозиції приймаються до 31 липня, аукціон планують провести 1 серпня.

Ще один майданчик, вартість реконструкції якого оцінили в 3 млн 185 тис. 460,80 грн, знаходиться за адресою вул.Київська, 13. Пропозиції щодо реконструкції цього спортивного інклюзивного майданчика приймаються до 1 серпня, аукціон планують почати 2 серпня.

По обох об’єктах роботи мають бути завершені до кінця поточного року.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 11 липня 2018 року розподілили субвенцію з державного бюджету для бюджету м.Житомир на суму на 45,7 млн. грн, з якої 8 млн. грн будуть спрямовані на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, а саме: управлінню капітального будівництва Житомирської міської ради 5,0 млн. грн на виконання об’єктів «Реконструкція спортивного майданчика по вулиці Вітрука 31, в м.Житомирі» – 2,7 млн. грн, «Реконструкція спортивного інклюзивного майданчика по вулиці Київська 13, в м.Житомирі» – 2, 3 млн грн.; управлінню комунального господарства Житомирської міської ради – 3,0 млн грн. на об’єкт «Капітальний ремонт скверу з елементами благоустрою та озеленення на розі вулиць Небесної Сотні і Лятошинського в м. Житомирі». Напередодні нардеп від Житомира Борислав Розенблат повідомив, що кошти з держбюджету на спортивні майданчики виділені за його ініціативи.

Як повідомляв Житомир.info, вршення про створення скейт-парку за адресою вулиця Київська, 13 виконком Житомирської міської ради прийняв ще в серпні 2013 року, роботи планували завершити до 30 листопада. В квітні 2014 року на майданчику стояли коробки з дерева та підручних матеріалів, які своїми руками облаштували місцеві скейтбордисти. В планах міської влади на 2017 році була реконструкція 10 спортивних майданчиків, в тому числі - на Київській, 13, на це планували витратити з міського бюджету більше 14 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер УКБ спортмайданчик  
Матеріали по темі