Події

У зоні ООС загинув військовий з Житомирської області Сергій Огороднік

20 July 2018, 17:07

У зоні операцій об'єднаних сил в ніч з 19 на 20 липня загинув житель Житомирської області Сергій Огороднік.

Про це 20 липня інформує Малинська міська рада.

«У зоні АТО в ніч з 19 на 20 липня загинув малинчанин Сергій Олександрович Огороднік, 1985р.н. За бойові заслуги був нагороджений орденом «За мужність» 3 ступеня. Наразі влада міста спільно з райвійськкоматом займається доправленням загиблого на Батьківщину. Про дату поховання нашого земляка та оголошення Дня жалоби у Малині буде повідомлено додатково. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та знайомим. Вшануймо пам'ять усіх тих, хто віддав життя за наш з Вами спокій та мирне небо», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info мер Малина Олексій Шостак розповів, що військовий служив у 14-й бригаді.

«Ми сьогодні відвідали рідних бійця. У нього залишилася мати та сестра. Служив у 14-й бригаді. До закінчення контракту у нього лишалося 20 днів… Малинська міська рада готова взяти на себе організацію поховання бійця», - сказав Олексій Шостак.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня у с. Жеребилівка Новоград-Волинського району Житомирської області, ставши навколішки живим коридором, більше сотні людей прощалися із 25-річним загиблим Петром Барбухом. Його хоронили вдруге. Боєць загинув у серпні 2014 разом з двома побратимами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ООС військовий Малин Шостак Огороднік  
Матеріали по темі