Події

У лікарні розповіли про стан двох дітей, які постраждали в жахливій ДТП біля Житомира

20 July 2018, 17:20

До Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні доставили двох дітей, постраждалих під час зіткнення маршрутки «Київ-Рівне» з фурою вранці 20 липня під Житомиром.

Про стан дітей розповів головний лікар комунальної установи Юрій Дровгополий.

«Сьогодні об 11:10 машиною «швидкої допомоги» була доставлена дитина, орієнтовно 11-12 років. На жаль, він з-за важкості свого стану не зміг назвати власне ім’я. Стан його залишається важким, це складна політравма, дитина дуже постраждала, вона без свідомості», - сказав головний лікар обласної дитячої лікарні Юрій Довгополий.

Стан дівчинки з Житомирської області, яку до лікарні привезли трохи пізніше, значно кращий.

«В 11:15 була доставлена друга дитина, дівчинка 11 років. На щастя, в неї важких травм немає, лише забої м’яких тканин та подряпини. Дитину вже відвідали рідні, вона з нашої області. Дівчинка розповіла, що вона їхала з мамою, тьотею і двоюрідним братом, вони відпочивали на півдні і поверталися з відпочинку. Доїхали поїздом до Києва і далі пересіли в цю нещасливу маршрутку. Мама її знаходиться на лікування в нашій районній лікарні, з мамою все гаразд і з тьотею також все гаразд. Не можемо знайти поки її брата», - розповів Юрій Довгополий.


Нагадаємо, за попередньою інформацією внаслідок ДТП водій маршрутного автобусу та 9 пасажирів загинули (з них 1 дитина), 10 пасажирів отримали травми, з них 2 дитини.

Головне управління Нацполіції в Житомирській області надавало телефони, за якими можна уточнити інформацію про постраждалих, та повідомляло, що станом на 15.00 відомо, що серед травмованих 2 дітей: дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульська Новоград-Волинського району; хлопчик, на вигляд 13-ти років.

Також у медичні заклади м. Житомира доставлені: жителька Ружинського району Житомирщини, 1993 р.н., житель м. Новограда-Волинського, 1963 р.н., житель м. Коростеня, жителька с. Гульська Новоград-Волинського району, 1999 р.н., жителька м. Новограда-Волинського, 1975 р.н., ще 1 жінка, особа якої нині встановлюється.

Станом на 17.00 відомо, що серед загиблих:

громадянин Грузії, 1962 р.н.,

житель м. Полонного Хмельницької області, 1974 р.н. (водій маршрутного автобуса),

житель с.Гульська Новоград-Волинського району, 2004 р.н.,

жителька м.Києва (уродженка Рівненщини), 1958 р.н.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня близько 10:30 на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області 21 липня День жалоби через аварію, в якій загинули 10 людей. Згодом про оголошення Дня жалоби повідомив і голова Рівненської ОДА, зазначивши, що маршрутка була з рівненською реєстрацією. Президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії і доручив керівництву області надати усю необхідну допомогу постраждалим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП маршрутка Київ-Чоп лікарня діти 
Матеріали по темі