Події

Від удару блискавки у селі неподалік Житомира загорівся будинок

22 July 2018, 14:14

21 липня о 14:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Іванівка Житомирського району. На місці події з’ясувалося, що вогнем повністю охоплені покрівля та мансардний поверх двоповерхової цегляної оселі.

Про це 22 липня інформує прес-служба ДСНС у Житомирськіій області.

«О 14:39 двом відділенням вогнеборців вдалося локалізувати пожежу, а о 17:21 – ліквідувати. Рятувальники запобігли розповсюдження полум’я у приміщення на першому поверсі. Вогнем знищені дах та мансардний поверх, пошкоджено речі домашнього вжитку. На ліквідацію надзвичайної події залучалося 10 чоловік особового складу та 2 пожежні автомобілі. За попередньою інформацією, загоряння сталося через розряд блискавки, який влучив у будинок. Зі слів власниці, вона сиділа на дворі й чистила гриби, коли почався дощ жінка пішла в хату. Після того як сильно загриміло, господиня вийшла на двір подивитися чи все нормально з будівлями сусідів та повернулася в дім. Проте через деякий час вона відчула запах диму. Побачивши, що горить її будинок жінка викликала рятувальників та разом із сусідами почали виносити речі з оселі. Також цієї доби фахівці ДСНС ліквідували загоряння молоковоза в с. Карпівці Чуднівського району», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info,13 липня 2017 року у Житомирі, недалеко від підприємства «Ліктрави» на Київському шосе, виникла пожежа в приватному секторі через удар блискавки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники пожежа блискавка будинок  
Матеріали по темі