Події

Чоловіка, який обкрадав односельчан у Житомирському районі, поліцейські викрили ще й у вандалізмі на цвинтарі

24 July 2018, 11:54

Чоловіка, якого поліцейські обґрунтовано підозрюють у низці крадіжок з будинків односельчан у селі Житомирського району, нині викрито ще й у вандалізмі на місцевому кладовищі, учиненому ним знічев’я у нетверезому стані. Фігурантові може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Про це 24 липня інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«У ході розслідування кримінальних проваджень за фактами обкрадань домоволодінь жителів с. Миролюбівки 47-річним місцевим жителем слідчі встановили й інші його злодіяння. Зокрема, наруги над могилами на місцевому цвинтарі», - повідомив т.в.о. начальника Житомирського відділення поліції Володимир Сокирко.

Про фігуранта відомо, що він ніде офіційно не працював і серед односельчан здобув недобру славу через агресивність і схильність до правопорушень.

«Серед іншого, до поліції надійшли кілька заяв від жителів с. Миролюбівки про те, що на кладовищі за селом хтось повалив гранітні пам’ятники на могилах їх рідних. Під час перевірки поліцейські з’ясували, що до цих протиправних діянь може бути причетний уже затриманий за крадіжки чоловік. Свою вину він визнав і пояснив, що на кладовище потрапив у нетверезому стані й спрямував раптову агресію на гранітні пам’ятники. За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.297 (Наруга над могилою…) Кримінального кодексу України. Винуватець нині знаходиться під вартою. За сукупністю вчинених злочинів чоловікові може загрожувати до 7 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що чоловік був затриманий ще місяць тому.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня 2018 року до поліції Житомира звернулися жителі Крошні, які були стурбовані тим, що на кладовищі невідомі руйнують та розмальовують пам’ятники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вандалізм цвинтар  
Матеріали по темі