Події

Трасу Київ-Чоп у Житомирській області знову перекрили дорожники

25 July 2018, 13:10

Зранку 25 липня о 11:00 трасу Київ-Чоп у Пулинському районі Житомирської області знову перекрили дорожники.

У розпорядженні Житомир.info є лист робітників до міністра інфраструктури, в.о. голови Укравтодору, голови Житомирської ОДА, начальника САД, директора ДП «Житомирський облавтодор» щодо попереджувальної акції протесту.

У листі зазначається, що зі сторони керівників області та відповідних організацій не було ніякої реакції щодо виплати заробітної плати дорожникам.

«…Ми просто у відчаї, невже ми, працівники ДП, нікому не потрібні, ціла область не одержує заробітну плату по три-чотири місяці, невже це нікого не цікавить! Як нам жити! Інформуємо, що у разі не виплати заробітної плати за квітень-червень 2018 року до 24.07.2018, 25 липня об 11:00 ми, працівники ДП «Житомирський облавтодор», будемо змушені перекривати А/Д М-06 Київ-Чоп. Більш дієвого способу, щоб нам виплатили заробітну плату, ми не бачимо», - йдеться в листі.

5b584cce44c73_original.jpg

5b584cdba361f_original.jpg

Нагадаємо, заступник начальника САД у Житомирській області Сергій Заїка розповів, що служба автодоріг не має ніякого права втручатись у фінансово-господарську діяльність підрядних організацій

Як повідомляв Житомир.info, зранку 25 червня дорожники вийшли на блокування траси Київ-Чоп у Пулинському районі, протестуючи проти заборгованості перед працівниками райавтодорів. Люди не отримували зарплати з березня 2018 року, і лише організаторам перекриття – працівникам Новоград-Волинської ДЕД - частково погасили борги у п’ятницю, 22 червня. Проте, дорожники знову обіцяють перекрити трасу, якщо з ними не розрахуються до 2 липня.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київ-Чоп дорожники перекриття САД  
Матеріали по темі